Om Filialen

 

Bakgrund

Filialen Konst & Konsthantverk startade i mars 2001 och består av ett kollektiv med konsthantverkare och konstnärer. Filialen är en ideell förening och har lokalen på Agnesgatan 1, som ett gemensamt presentationsforum.

 

Målsättning

Vårt mål är att våra kunder skall finna en rofylld oas där de kan ta del av färg och form och andra spännande yttringar hos våra verk. Vår strävan är att visa konsthantverk av hög kvalité och gärna en blandning av olika tekniker och material och att verksamheten är i ständig utveckling med stigande kvalité och mångsidighet. Bredden hos oss i vårt svenska konsthantverk gör oss attraktiva. Turister av olika nationaliteter är en del av vår kundkrets.

Genom Filialen skapas också en kollegial grupptillhörighet, som kan ge inspiration, stöd och gemenskap, som en balans till det annars många gånger ensamma arbetet som konstnär.

 

Medlemskap

Medlemsantalet varierar mellan 7-12 medlemmar, som alla har verkstäder eller ateljéer i skilda delar av Sydsverige och Danmark. Varje medlem kan påverka verksamheten på olika sätt bl a vid återkommande föreningsmöten. Medlemmen betalar en fast månadsavgift och representerar Filialen genom att passa butiken under överenskommen tid.

 

Tisdag-Fredag

11-18

Lördag

11-16

Öppettider

Ring oss:

040-661 63 43

Agnesgatan 1

211 33 Malmö

Kontakt